Over Train4Life

Bij Train4Life geloven wij in fitheid! Mensen die fit zijn willen en kunnen namelijk meer actie ondernemen t.o.v. hun gestelde doelen, bereiken meer en voelen zich daardoor sneller 'happy'. Door fit te zijn neemt 'the quality of life' dus toe.

Wij maken daarom het 'fit zijn' mogelijk voor iedereen die dat wil. Onze werkwijze is gebaseerd op een duurzame relatie. Wij geloven namelijk dat we met steeds kleine stappen langdurige gedragsverandering teweeg kunnen brengen t.a.v. fit- en gezondheid. Dit is de sleutel tot blijvend succes.

Speciaal hiervoor hebben wij een online omgeving gecreëerd inclusief Apps voor Apple en Androïd met een trainings- voedings- en een mentaal programma en een persoonlijke coach die je begeleidt.

Het trainingsprogramma is laagdrempelig, op je eigen niveau, overal uit te voeren en effectief door functionele oefeningen.

Het voedingsprogramma kenmerkt zich door stapsgewijs steeds strategische veranderingen aan te brengen in het dagelijks voedingspatroon van onze deelnemers.

Om de juiste mindset te behouden en eventueel (opnieuw) te creëren bieden wij onze deelnemers het programma Mentale Kracht. Hierin bieden wij hen de tools die o.a. topsporters en andere presteerders aangereikt krijgen om hun taak zo goed mogelijk uit te voeren.

Onze coaches helpen je jouw doelen te behalen en staan elke dag klaar voor al je vragen.

Het totale programma kost 9,95 euro p/maand.

Word jij ook lid van onze community? Fit is namelijk het nieuwe rijkdom..

Ga snel naar train4life.nl en schrijf je in.

Voor slechts € 9,95 per maand, kun je gebruik maken van dit unieke training en - voedingsprogramma.